torsdag 15 september 2011

Surprise party

Idag så hade min klass ordnat en välkomstfest för mig! =)

Jag anade ingenting förens några sekunder innan jag gick in i klassrummet.
Jag började pussla ihop några saker så jag förstod precis innan.
Det var nämligen så att tidigare på dagen när vi hade Engelska lektion och vi alla satt i grupper med de som sitter nära en. Eller tjaa... Blev liksom tjej och kill grupper ändå...med de som sitter nära en då.
Jag fick dock sitta med några tjejer, The one lucky guy som Engelska ALT:n sa. (ALT är en lärare från ett Engelskt talande land som hjälper till på lektionerna)  Men under lektionen så fråga Asuka mig om jag hade tagit med en obento vilket jag då hade. Hon blev då alldeles "ehhh" och hade värsta förvånade ansiktet. Tänkte inte så mycket på det.

Senare under dagen efter idrotten så var det då lunchtid och jag gick in i klassrummet och lämnade idrottskläderna i min hylla. Råkar då stötta till Asuka och säger "sumimasen" varpå hon blir helt chockad. (Jag skulle ju inte vara där utan Yuusuke skulle hålla koll på mig) Såg att borden fortfarande var hopfösta och de var lådor med mat i. Hon ställer sig vid dörren med Yuusuke och säger åt mig att följa med honom. Jag fattar ju ingenting utan sure följer med. Så vi ställer oss vid en fläkt och liksom just chilling. Pratar med en Japan som kommer förbi.
Jag har vid det laget inte kopplat någonting utan är bara, amen visst de gör väl något. Trodde att det var bara tjejerna som skulle göra något åt alla för jag såg bara tjejer inne i rummet då, och att vi killar skulle hålla oss borta.
Men långsamt när jag märker att det är fanimej några killar som går in i klassrummet så hummm...det är något lurt på gång. Så faller allt på plats när de säger att det är okej och Yuusuke säger att mig att vi kan gå in. De var massor av mat uppradat på bänkarna, kände inte igen något utom karaage, tror det var det xD Men också nån banankaka, muffins och mochibollar. Allt var gott i vilket fall! Fick också en påse med lite presenter i.
Alla är så snälla ^^
De hade också skrivit saker på tavlan men jag hann tyvärr inte ta foto på det >.<
Det blev så bråttom på slutet när nästa lektion skulle börja och jag inte hade ätit klart allt än >.< Myee

Förövrigt har jag typ fått det mest awesome erbjudandet yet O:
Yuusuke som är den som jag är närmast här, han som bott i Australien och pratar väldigt bra Engelska.
Han erbjöd mig att följa han och hans familj till något resort hotel näst, nästa helg. (Eller jag vet inte hur jag ska tolka saker här i japan, för som han sa" My mom wants you to come with us to a hotel resort, so if you want to come it's okey" Men han måste ju själv ha gått med på det innan eller hur O: Men att det då är hans mammas idé från början då. Tyvärr så är skolan taiikusai då vilket jag upplyste honom om. Han visste inte det själv. ^^
Så han sa åt mig att vänta men att ge honom min värdfamiljsnummer så hans mamma kan ringa och fråga om det är okej. Men hela själva gesten är ju hur schysst som helst :D

Tydligen ska det komma en tyfon hit imorn. Men de är helt chill. Stäng fönstret när då går till skolan är det enda de säger :P

Ska ta med mig svenskt godis imorn och ge till klassen för att visa min uppskattning. Dränerar nästan hela mitt förråd, så ni där hemma. Snälla skicka lite *blink blink*.
Hoppas de kommer gilla det.

Ja mata!

4 kommentarer:

 1. Snälla skriv om vad de tyckte om svenskt godis ^^ interestingu.

  Vad snällt av dem! Jag undrar då hur kakan längst ner till höger på bilden smakar... O_o

  /Mikan

  SvaraRadera
 2. Man kan inte skicka godis om man inte har någon adress...*blink blink*

  SvaraRadera
 3. Heej :O Det är Emelie Andréas kompis :3
  Ska följa din blogg nu (Y) tack för att du har den det är massa awesome :O:O:O

  SvaraRadera
 4. Vad glad jag blir att du gillar den =)

  SvaraRadera