söndag 4 september 2011

Andra dagen

Sitter här nu i ett rökindränkt sällskapsrum kl 07.30tiden och tittar på tv. Handlar om bandet Ikimono Gakari som jag själv lyssnar på.
Lite sådär tufft faktiskt ^^
Japanska toaletter är irriterande, i alla fall de här. Det finns inga handdukar eller papper att torka händerna med utan man får ta typ toapapper för att torka händerna. Eller skita i det(gjorde jag efter andra dagen) Blötte bara ner dem, skaka av vatten och sen gå. Toapappret var nämligen ETT lager tunt. Ingenting ju. Fast det är väl för att vi är på camp, kommer nog vara annorlunda hos värdfamiljerna.

Maten är rätt så awesome.
Asså det här stället har liksom en kafeteria som vi fått kuponger till. Och hörni! Miso soppan! Åh! Miso soppan smäller alla miso soppor i Sverige på fingrarna. Så mycket bättre.

Kl 8 på kvällen
Dagen har varit tämligen tråkig med "lektioner" konstant med mat raster och små raster på 5-10 minuter.
Det som var rätt så kul var när en Amerikansk lärare var här och snackade lite om kulturchock och sånt!

Japanska bad är så nice! :D
Asså Japanerna har ju helt förstått det här med bad rätt! Det är så sjukt nice och man känner sig så himla ren efteråt. Älskar det! Sen så är det rätt underhållande att se de andra nationaliteternas generade ansikten ^^ Man är ju nämligen naken tillsammans med alla de andra i det gemensamma badet.

Hmm jag gillar utbytesstudenterna från våra grannländer bäst.
De Norska killarna, Finska tjejerna och de Tyska tjejerna. Finns en schysst kille från Belgien också.
Alla är liksom schysst men de tycker jag bäst om. Länderna som ligger närmast >.<

Shoganai

Och för alla er tjejer så träffade vi en Japansk kille som snackade med oss. Han var seriöst som tagen från ett drama! Ni skulle typ dö eller nåt. Han kallade mig, Peter och Espen för Ikemen, det ni!
Hoppas vi träffar han igen så jag kan ta kort så ni får se. (Vi träffade inte honom :C)

Imorgon på fredag ska vi dra till Harajuku! Sugoi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar