söndag 4 september 2011

På flygplanet

Klockan är nu vid skrivtillfället 20.56 hemma i Sverige. Har inget att göra så jag skriver ner lite tankar på min iPod.
Det är sisådär mindre än 5 timmar och 20 minuter kvar till Tokyo nu. Efter jag har skrivit klart det här så ska jag nog ta och försöka  sova lite. Kommer annars bli en väldigt jobbig dag på orientation, vi anländer till Tokyo kl 9ish Japansk tid. Morgon, kanske skrivit det förut.
Det vi kommer att göra är att typ socialisera lite och bryta isen plus få info om saker. Däremot! Dagen efter kommer vi typ ha "lektioner" hela dagen. På fredag kommer vi göra en trip till Meiji shrine och Harajuku,  kommer bli awesome!
Sen så är lördagen kommen och vi kommer alla åka iväg till dit vi ska bo resten av tiden. Kl 15 Japansk tid så kommer jag att borda planet till Okinawa. Och väl där på plats, bli mött av värdfamiljen. Exciting.
Har hittills bedrivit tiden med att se lite film.
Battle: Los Angeles, en krigsfilm om att aliens invaderar jorden och då är ju USA såklart i Centrum. En bra film för de som gillar deaction men den föll mig inte i smaken.
Sen såg jag lite halvt Red Riding Hood, den var mycket bättre enligt mig. Hade mer utav en story och var helt klart lite mer annorlunda än din standard pangpang film. Även om jag ragea vid en del tillfällen i filmen så gillade jag den.

Observation

På planet finns det ett antal småbarn men jag har knappt märkt av dem. Det var ett tillfälle i början efter planet hade lyft som man hörde ett barn skrika lite men föräldrarna lyckades lugna barnet på en gång.
Efter det så har jag bara märkt av barnen när föräldrarna vankar fram och tillbaka i gångarna med sina barn i famnen. Och då menar jag föräldrar, för det var inte enbart mammor utan det var även pappor som gick omkring

Slut på observation.

Att hitta gaten i Stockholm efter att ha sagt hej då var inget problem. Bytet i Köpenhamn gick också utan problem, Mikaela rusha iväg så vi följde liksom efter och så kom vi rätt.

Nu är det lite mindre än 5 timmar kvar till Tokyo, tiden gick rätt snabbt nu när jag började skriva. Tror jag ska försöka sova, alternativt läsa lite. Får se.

Lyckades sova lite mindre än 2 timmar och vaknar av att det plingar till för att de vill säga åt oss att ta på säkerhetsbältet. Verkar som att vi går in i lite turbulens. Ska fortsätta sova eller nåt.

Godnatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar