lördag 10 september 2011

Kokusai Dori

Idag har jag gjort två saker av notis.
Jag har varit på kokusai dori och jag har provat goya.

Kokusai dori är en lång gata i Okinawa fylld med massor av affärer.
Det i sig var faktiskt inte så intressant då det mesta antingen var souvenir affärer som alla säljer samma sak eller klädaffärer vilket jag inte hade tid för precis eller intresse för tillfället. Såg typ spritflaskor med inlagd orm.
Jag var förövrigt själv där på kokusai dori och hade en timme på mig.

Men jag har nog hittat mig drog...en laglig och helt ofarlig drog. Eller helt ofarlig är den inte, det kostar pengar ju.
Jag hittade en skivaffär. Bara av att kliva in i affären kände jag hur farligt det var, jag kan inte stanna där för länge, för då skulle jag komma ut med alldeles för många skivor. Så som tur var jag tvungen att dra mig tillbaka för att bli upphämtad. Menmenmenmenmen det var fyllt av k-pop, hylla för bara visual-kei, eller j-rock, eller anime musik eller vocaloid musik. ;_____; So beautiful
Jag köpte ingenting där...än.
Jag köpte däremot någon sorts boll som smakade lite som muffins av en tant för 500yen.Och sen så har jag provat goya som sagt... Goya är en grönsak som smakar väldigt bittert som Okinawaborna av någon anledning har fått för sig att älska. Jag...jag älskar inte goya.Det var väl allt för idag. Bilderna kommer när de kommer.

2 kommentarer:

  1. Du kommer väl ihåg att du skrivit på kontrakt att inte använda någon som helst drog...:)

    SvaraRadera
  2. Omgg sa det var DET min Tokyofamilj matade mig med. D8 Det sa att det var "Okinawa ryouri" men jag fattade inte vad det faktiskt var for nagot, bara att det var ganska oatligt. Eller okej det maste vara det mest oatliga jag nagansin smakat ever. =w= Goya... Ska varna alla for det. > >;

    Yay for seg kommentar~

    SvaraRadera