fredag 22 juni 2012

Vill ni se?

Jag har tänkt lite, varför inte göra lite fler videos nu när jag ändå gjort en. Visst jag har inte mycket tid men varför inte fånga lite saker på film så ni kan få se lite om hur jag har det här, eller hade det.
Tror inte precis att jag har tiden eller är villig att lägga ner den tiden att sätta ihop videorna medan jag är här, eller att datorn jag sitter på klarar av det. I vilket fall så har jag material till runt 3-4 videor.
En om när jag var på Kume-jima. En från förra klassträffen.
Men den kanske mest intressanta och roligaste videon filmade jag idag. Jag tog nämligen med mig kameran till skolan och filmade från att jag gick till bussen, klev av och gick till klassrummet. I klassrummet filmade jag, eller Rorina som snodde kameran ifrån mig, lite olika saker som pågick innan homeroom började. Men som sagt de kommer nog efter jag har kommit hem. Så bloggen fortsätter ändå efter jag är hemma! Kommer pumpa ut bilder och skriva min tankar på hur det är att vara hemma, hur det egentligen var att vara i Japan, hur jag tänkte innan och hur jag tänker nu. Motsvarade mina förväntningar verkligheten och så, ni förstår. Så jag hoppas ni kommer fortsätta läsa även om jag kommit tillbaka till den kanske inte allt så spännande norden!

2 kommentarer:

  1. Det skulle vara kul och se hur ett hus eller bostadsområde ser ut på Okinawa tillskillnad från huvudön? Filma även lite i Tokyo om du har tid när du är påväg hem igen. Sen även typ hur det ser ut i centrala Ginowan eller liknande? :)

    SvaraRadera
  2. Det tror jag definitivt att jag kan klara av att ta foton på och filma!

    SvaraRadera