måndag 4 juni 2012

Turnering

Dagen innan turneringen så sov några ur vBrors fotbollsklubb över här i huset och kan väl säga att det var lagom jobbigt. De sov över här för att stället som turneringen hölls i ligger ca 5 min från där vFamiljen bor. Kände ingen av dem och fotbollsklubben är i allmänhet klubben med drygast medlemmar, så de utnyttjade min vBror. vBror är den typen av person som halvt är med någon grupp men som egentligen inte har någon plats i den och blir driven med av de flesta.

I vilket fall, turnering i volleyboll! Kan inte påstå att det var det mest roliga precis. Vi var där från 9 på morgonen till 4 på eftermiddagen och under den tiden så spelade vi två matcher och spelade upp dansen vi tränat på. Tror det var väldigt kul för de flesta andra men... alltså jag är ingen person som finner något nöje i att se andra sporta utan vill hellre göra det själv. Ifall det ens ska göras. Sen så är lagsporter jobbiga för då måste man kunna samarbeta med andra och andra måste kunna lita på dig. Not my thing.
Så varför spelar du handboll? För att det var den sporten som såg någorlunda kul ut och som jag har funnit ett nöje i, så länge det inte handlar om att man ska spela match eller något.

Vi började nästan direkt med spela match mot vår rival klass, klass 5. *dumdumduuuh*
Jag vet ärligt inte hur det gick men vi fick spela en till match efter det och den förlorade vi uppenbarligen för efter det fick vi inte spela mer och hade inget att göra på någon timme.

Danserna var ändå väldigt roliga då det fanns de med väldigt välgjorda danser med väl valda låtar som fick allt att passa. Våran var väl sådär, alla klassgrupperna hade sina dansledare som gjorda dansen men egentligen så var det bara 3:orna som bestämde allting tydligen. aaaah allt är senpais feeel.

Det roligaste på den dagen var nog ändå vad baseballklubben ställde till med. De ställde sig i början uppe på läktaren i led och hade en trumma i mitten som de bankade ut en viss takt som de dansade till.
Filmade lite senare under en match då det hade förflyttats från läktaren till själva matchen. Bidrog vääldigt mycket till att göra en stämning som gjorde det hela någorlunda kul åtminstonde :P

Efter allt var slut och det var dags att gå hem så samlades gamla klassen för att ta ett gruppfoto samt även för att fira att Kiwamu och Michu varit tillsammans i vad var det.. 2-3 månader kanske det var?
Inte för att jag ser vad det finns att fira med tanke på att de INTE GÖRA NÅGOT, alls. Goddamn these Japanese...

Det här var mot slutet så därför är de kanske inte som mest entusiastiska men det visar lite av hur det var^^ Titta förresten på killen i rosa tröja :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar