söndag 27 maj 2012

Vårlovet är över

Så vad har jag egentligen haft för mig efter vårlovet tog slut och skolan började igen?
Tjaa, för det första började jag i en ny klass. Kan väl sätta ett betyg på den nu när jag varit med den ett långt tag. Den är definitivt sämre än den förra. Finns knappt någon atmosfär i klassen och den är väldigt uppdelad olika grupper som inte beblandar sig med varandra speciellt mycket.
Eftersom vi killar är så få har vi en grupp där, tjejerna är sen indelade för sig själv i flera grupper som i sig själva verkar ha subgrupper. Klart det fanns grupper i förra klassen också men i den fanns det en sammanhållande klasskänsla, vilket saknas i den här klassen.
Men samtidigt som klassen i sig är tråkigare har jag ändå roligare i den nya klassen.
Vet ni varför? Jag har fler, bra, vänner i den här klassen jämfört med den förra.
I förra klassen hade jag mer vänner visst, men många var av det mer ytliga laget vilket jag inte ser något direkt fel med men jag har alltid varit en som föredrar färre och starkare vänskapsband.

Oh, och vad tror ni var det första som jag såg på facebook när jag loggade in i morse?
Alla som helt exploderar över att Sverige vann eurovision, fan det skulle varit kul att vara i hemlandet vid den tiden och se folks reaktioner.

2 kommentarer:

  1. kan du läsa o skriva de japanska "teckensystemen"? alltså kanji, hiragana och katakana :)

    SvaraRadera
  2. Klart! Eller mina kanji kunskaper är inte precis de bästa men det beror snarare på att jag knappt pluggat det, har väldigt svårt att hitta motivationen när det finns så mycket annat som är roligare att göra ^-^

    SvaraRadera