onsdag 16 maj 2012

Den som sover först är sämst!

Jag gillar verkligen när man ordnar någonting och så liksom, misslyckas det. *slår av sarkasm*
Tro inte då att själva campingen i sig själv blev misslyckad. Däremot så blev det som hände innan misslyckat. Vi skulle som sagt först "leka" vid dome:en från klockan 1. Blev själv försenad med en timme men det var snarare tur för knappt några kom till den första samlingen. Folk började komma på riktigt runt klockan 5-6 när tiden där ändå var slut.
Alla har ju sina jäkla klubbaktiviteter hela tiden, blir ju lite trött. Jahjah. :IFrån en plats till en annan så förflyttade vi oss till "camping" delen av området. Fullt utrustat med duschar, toaletter, hundra handfat och hundra platser där man kunde grilla. Överdriver lite visst men grillplatser fanns det i mängder kan jag allt intyga!
Fanns en byggnad precis bredvid vår lilla campingplats där grillning höll hus. Då syftar jag inte på kolgrillar som man måste hålla på och greja med och sånt liknande, utan det var någon sorts form av gasgrill driven grill? Det var en ytterst märklig uppfinning! Vi hade en stor gas...vad kallar man det ens... *tänker*....*ger upp* jag verkar ha tappat så mycket svenska så jag inte kan komma på vad det heter men en cylinder formad sak fylld med gass som var fäst till grillen. Grillen i sig var en stor rund metall sak med massor av småhål i sig. Ut ur de hålen sköts då gasen ut som vi tände eld sen hade vi en platt metallplåt över elden. På så sätt fick vi en jämn spridning av värmen! Vad vet jag, kanske finns såna i Sverige och isåfall känner jag mig lite sådär smådum, skitsamma.
Vi försökte få det så att alla skulle äta tillsammans men eftersom folk sprang iväg lite hit och dit för att köpa saker eller gå på promenader så gav vi upp tillslut. De som var borta fick allt ta och äta kall Yakiniku och Yakisoba. En grupp var i all fall borta med en anledningen, de hade fått i uppdrag och köpa det som vi inte hade fått med i BBQ paketet vi köpte. Vad tror ni är det som japaner nästintill absolut måste äta till såna måltider?
Ris.
Men eftersom de var så himla sega så sket vi i dem och åt maten medan den ändå var varm som sagt ^^
Sen blev det att spendera natten så roligt som vi bara kunde. Några var veka och gick och sov nästan direkt efter maten i de två tälten som vi faktiskt hade. Ett stort som en av tjejerna tagit med sig så där sov ju tjejerna och ett 2 manna tält som en kille tagit med sig så där trängde några killar ihop sig och sov. Vi andra som faktiskt ville ha lite kul fortsatte att vara vakna. Alltså blev det att "leka", eller var ju iofs faktiskt leka på riktigt den här gången, kull och H2O. Känns som att man är ett barn igen och inte en tonåringen :P All good fun. Vi blev också tillsagda av parkvakten vid ett tillfälle eftersom vi var så högljudda och säkert störde den andra gruppen som som tältade bredvid. Men de var ungdomar precis som vi och sa att det var lugnt till vakten.

Vi hade en strand precis bredvid så dit gick vi också för en promenad. Viking som man är så vadade man ut i vattnet så långt det gick även om bottnen var fylld med massor av jobbiga stenar. Så det blev att aktivera sina nya krafter man fått här borta, ninja mode, och undvika dem. Några av de andra försökte också ge sig ut i vattnet men eftersom de enbart är japaner och inte har en droppe viking i sig så hoppade de snabbt upp på stranden igen. Pff vattnet var knappt kallt ens.

Någonstans runt 3-4 tiden blev några killar trötta och gav upp. Eftersom tälten var fulla så tog de bara sin sovsäckar och sov på marken! Men är inte det hårt kanske ni frågar då? Nää inte så stor skillnad mot en futon kan jag konstatera då. En vänjnings fråga bara.
Fumiya fick låna min sovsäck eftersom han frös och lovade att han inte skulle somna. Pff tror ni han höll något sånt? Somnade direkt och vaknade inte ens när Kiwamu rullade över honom i sin sovsäck.
Men varför rullade Kiwamu runt då? Jo, några lekte kull iklädda sina sovsäckar och Kiwamu fann det mycket snabbare att rulla fram och kulla andra istället för att hoppa runt. Vid ett tillfälle bestämde han sig då för att rulla över alla som sov. Was fun =3För att skaffa fram frukost så cyklade två tjejer iväg och köpte på McDonalds. Skulle väldigt gärna ha sett minen på  kassörskan som tog deras order på x antal hamburger och sånt.
Jag lyckades själv säkra en burgare med ägg tror jag det var medan andra var mindre lyckosamma och fick någon hemsk skapelse som jag tror bara finns här borta i Japanlandet.
Det var en burgare med kött och så, allt bra än så länge, men det speciella med den här var brödet... eller avsaknaden av bröd. För vad som fanns i brödets ställe var två tjocka amerikanska pannkakor.
Snacka vidrigt huh? Tyckte de japanerna också så de blev lite snopna på frukosten :/

Helt orelaterad bild, Michu har mad skills
Var inte riktigt beredd när den här bilden togs...oh goddamnit >.>

Sen var det att packa ihop alla tälten och bara dra sig hemåt... eller var det vad som hände? :3
 

1 kommentar:

  1. Men sov du nånting själv då den natten??

    SvaraRadera