tisdag 13 december 2011

Stolt

Idag på homeroom fick vi ett prov i världshistoria som vi skulle göra på 10 minuter. Jag förutsätter att jag inte kan göra provet så tittar inte på det alls. Till en början.
Sen när halva tiden gått och jag är lite små uttråkad så sneglar jag på provet och då ser jag, fan jag förstår ju det här. Det var flera små olika kartor på Europa med bokstäver på och tillhörande rutor som du då skulle fylla i med ett Japanskt tecken som motsvarade ett alternativt svar.
Vilket var skit enkelt! Liksom, ah Rom ligger där i Italien. Lyckades få 6poäng utav 20 och skulle nog kunnat få ännu mer om det inte var för att allt var förminskat så himla mycket så det knappt gick att läsa vad de olika alternativen var för något. Blev så stolt. Sen också på världshistoria lektionen förstod jag att läraren pratade om 100årskriget samt lite av innehållet som han snackade om.

Är förövrigt typ i ett stadium nu där jag kanske inte lär mig så väldigt många nya ord hela tiden utan mer lär mig att lyssna och fånga upp vad folk säger samt lite mer komplicerade ord. Förut så var folk mer tvungna att prata direkt med mig för att jag skulle uppfatta vad som faktiskt sades. Nu kan jag med lite ansträngning börja fånga upp vad folk bakom mig säger. Så ja, jag har gjort tjuvlyssning till en Japanska övning :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar