onsdag 20 april 2011

Crap...

Vi har i dagsläget stora förhoppningar på att du skall kunna åka till Japan och jobbar utifrån detta.

Vi har dock bestämt oss för att ge dig följande alternativ:

1.       Vi kan erbjuda dig att fram till 8 april flytta över till ett annat programland. Vi tar denna kostnad fram till 28 april. Du avstår då din plats till Japan. Vi kan i dagsläget erbjuda:
USA, Nya Zeeland, Sydafrika, Kina, Storbritannien, Frankrike och Italien, Brasilien och Kanada (Select High School)
2.       Du avvaktar och ser hur situationen i Japan utvecklas. Du kan byta till annat programland (efter 28 april) i mån av plats och respektive länders deadline. Du tar denna extra kostnad (efter 8 april) om det uppstår någon. Då situationen har förändrats i Japan, kan vi i dagsläget inte garantera placering i Japan. Dock har vi höga förhoppningar om att alla studenter skall bli placerade.
3.       Visar det sig att organisationen i Japan ej kan placera pga. svårighet att finna värdfamilj, kan Explorius erbjuda Select High School (i USA och Kanada), eller det vanliga programmet i mån av plats, men du får då ta en del av denna extra kostnad om det blir någon. Eventuellt kan vi erbjuda Boarding school i Japan till extra kostnad. Väljer ni i denna situation att inte åka, återbetalar Explorius programavgiften.
4.       Läget i Japan och UD:s rekommendationer gör att ett Japanår inte kan bli av. Du kan (om åldern tillåter) senarelägga sin avresa till 2012, alternativt söka till en plats i ett annat land (i mån av plats och deadline). Om du senarelägger ditt år innebär detta inga extra kostnader för dig men byte av landet kan betyda extra kostnader om detta programland är dyrare. Explorius kommer göra vad de kan för att finna lösningar som inte kommer kosta dig allt för mycket. Exakta priset beror på när detta sker och vilket land vi kan erbjuda.  

För att sammanfatta detta, så hoppas och tror vi att du kommer kunna åka iväg på ditt utbytesår till Japan, samtidigt som vi vill göra dig medveten om att läget har förändrats sedan du ansökte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar