torsdag 31 mars 2011

It's going to happen.

På japanskan idag insåg jag lite av hur det kommer vara i Japan. Att jag faktiskt kommer vara I Japan, de knappt kan engelska och att jag inte kommer att ha tillräckligt med kunskap hur mycket jag än pluggar. Att jag kommer ha det svårt att kommunicera. Och jag kommer ändå vara på sätt och viss helt ensam.

Jag har ju självklart vetat det här innan men att liksom...inse det är en helt annan sak. Jag blev rädd, riktigt rädd inför hur det faktiskt kommer vara den fösta tiden. Det sänkte dock inte min vilja att åka dit, jag SKA dit i höst. Ska.

2 kommentarer:

  1. Faktiskt så tänkte jag på en replik som upprepas i Fruit's Basket och well, översatt till svenska och anpassad till Elias så blir det: Elias ska inte vara rädd för att vara sig själv - och ta saker och ting i din egen takt så kommer du ikapp så småningom :)

    /Mikis

    SvaraRadera
  2. Svar: Haha, jag hade lite bråttom när jag skrev inlägget! jag får fixa länkarna senare, tack att du sa till.

    Jag märker också av på japanskan hur svårt det kommer bli. Min lärare är japansk och hon kan otroligt lite svenska, så på lektionerna blir det mest japanska. Och ibland när hon säger saker som jag inte fattar så får man lite panik. Det kommer nog bli jobbigt i början men man vänjer sig nog.

    SvaraRadera